Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensiunea Raza De Soare Breaza

Pensiunea Raza De Soare Breaza. Inaugurata in anul 2009, pensiunea raza de soare dispune de un numar de 14 camere, totalizand un numar de 32 locuri de cazare (inclusiv canapele). Departe de agitatia orasului puteti gasi relaxare, intimitate si preparate atent selectionate. En yakın havaalanı olan henri coandă uluslararası havaalanı 74 km mesafededir. Meniurile se pot particulariza în functie de dorintele si comenzile clientilor. Recommend af pensiunea raza de soare.

In acest oras nu sunt dezvoltate activitati industriale care sa afecteze mediul. Restaurantul propriu pensiunii raza de soare, situat la parterul cladirii are o capacitate de 50 locuri pune la dispozitia clientilor sai cele mai gustoase, proaspete si localizare: Pensiunea turistica raza de soare este amplasata in centrul orasului breaza, in zona considerata cu cel mai curat aer din tara. Restaurantul pensiune raza de soare este amplasat in centrul orasului breaza, in zona considerata cu cel mai curat aer din tara. Restaurantul propriu pensiunii raza de soare, situat la parterul cladirii are o capacitate de 50 locuri pune la dispozitia clientilor sai cele mai gustoase, proaspete si variate meniuri.

Raza De Soare Home Facebook
Raza De Soare Home Facebook Source from : https://it-it.facebook.com/razadesoareromania
Recommend af pensiunea raza de soare. Lapensiuni.ro a selectionat cele mai bune oferte pentru cazare in pensiuni in breaza, care ofera conditiile ideale. Complexul nostru este alcătuit din pensiunea alex, casa mare și este clasificată la 4 margarete, conform pensiunea alex este formată din 12 camere duble, 2 camere triple si 2 camere de 4 locuri fiecare cu baie proprie, living, sală de mese (restaurant), bucătărie, bar. Raza de soare, sinaia'ya 25 km, predeal'a ise 45 km uzaklıktadır. La comanda clientilor putem organiza transportul oaspetilor catre principalele statiuni montane de pe valea prahovei:

Pensiunea turistica raza de soare este amplasata in centrul orasului breaza, in zona considerata cu cel mai curat aer din tara.

.raza de soare breaza, harti din breaza si romania, drumuri de acces breaza, acces pe calea ferata, acces rutier, informatii utile pensiunea raza de tel fix: Restaurantul propriu pensiunii raza de soare, situat la parterul cladirii are o capacitate de 50 locuri pune la dispozitia clientilor sai cele mai gustoase, proaspete si variate meniuri. Cateva camere sunt prevazute cu aer conditionat. Inaugurata in anul 2009, pensiunea raza de soare dispune de un numar de 14 camere, totalizand un numar de 32 locuri de cazare (inclusiv canapele). In acest oras nu sunt dezvoltate activitati industriale care sa afecteze mediul.

4 stele / 32 locuri in 14 camere. Is pensiunea raza de soare located near the city center? Camere, servicii pensiunea raza de soare breaza breaza dispune de camere mobilate cu gust. Lapensiuni.ro a selectionat cele mai bune oferte pentru cazare in pensiuni in breaza, care ofera conditiile ideale. Many travelers enjoy visiting nicolae grigorescu museum (4.2 miles) and turnul din pisa (4.5 miles).

Pensiunea Raza De Soare Breaza Romania
Pensiunea Raza De Soare Breaza Romania Source from : https://romania.directbooking.ro/cazare-pensiunea-raza-de-soare-breaza-oferta-rezervare-sejur-165337.aspx
In acest oras nu sunt dezvoltate activitati industriale care sa afecteze mediul. Complexul nostru este alcătuit din pensiunea alex, casa mare și este clasificată la 4 margarete, conform pensiunea alex este formată din 12 camere duble, 2 camere triple si 2 camere de 4 locuri fiecare cu baie proprie, living, sală de mese (restaurant), bucătărie, bar. Cateva camere sunt prevazute cu aer conditionat. Departe de agitatia orasului puteti gasi relaxare, intimitate si preparate atent selectionate. Pensiunea turistica raza de soare este amplasata in centrul orasului breaza, in zona considerata cu cel mai curat aer din tara.

Pensiunea, amplasata in centrul orasului breaza, in zona considerata cu cel mai curat aer din tara (datorat ozonului si ionilor negativi, cu efect terapeutic asupra cailor respiratorii, in insomnii, depresii, stari de stres), aflata la 20 km de.

Yes, it is 0.9 miles away from the center of breaza. Pensiunea este situata la 300 m de dealul gurga. (pentru mai multe informatii consultati la fiecare tip de camera rubrica detalii). Pensiunea turistica raza de soare este amplasata in centrul orasului breaza, in zona considerata cu cel mai curat aer din tara. Raza de soare, sinaia'ya 25 km, predeal'a ise 45 km uzaklıktadır.

Parcare pensiunea rază de soareparkplatz. Pensiunea lis house, pensiunea raza de soare și pensiunea alexandru breaza. Cateva camere sunt prevazute cu aer conditionat. Raza de soare ist eine unterkunft in breaza. Camere, servicii pensiunea raza de soare breaza breaza dispune de camere mobilate cu gust.

Pensiunea Raza De Soare Guest House Reviews Breaza Romania Tripadvisor
Pensiunea Raza De Soare Guest House Reviews Breaza Romania Tripadvisor Source from : https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1898554-d6921812-Reviews-Pensiunea_Raza_de_Soare-Breaza_Prahova_County_Southern_Romania.html
La comanda clientilor putem organiza transportul oaspetilor catre principalele statiuni montane de pe valea prahovei: Camere, servicii pensiunea raza de soare breaza breaza dispune de camere mobilate cu gust. Are there any historical sites close to pensiunea raza de soare? Departe de agitatia orasului puteti gasi relaxare, intimitate si preparate atent selectionate. Raza de soare, sinaia'ya 25 km, predeal'a ise 45 km uzaklıktadır.

Are there any historical sites close to pensiunea raza de soare?

Restaurant restaurantul propriu pensiunii raza de soare, situat la parterul cladirii are o capacitate maxima de 60 locuri pune la dispozitia clientilor sai cele mai gustoase, proaspete si variate meniuri. .raza de soare breaza, harti din breaza si romania, drumuri de acces breaza, acces pe calea ferata, acces rutier, informatii utile pensiunea raza de tel fix: Is pensiunea raza de soare located near the city center? La comanda clientilor putem organiza transportul oaspetilor catre principalele statiuni montane de pe valea prahovei: Yes, it is 0.9 miles away from the center of breaza.

A petrece o vacanta in pensiuni si agroturism (pensiuni agroturistice) in breaza inseamna sa intalnesti un infinit patrimoniu peisagistic, istoric, cultural si artistic si multe alte resurse turistice pensiunea raza de soare. Cateva camere sunt prevazute cu aer conditionat.

Posting Komentar untuk "Pensiunea Raza De Soare Breaza"