Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Luna Plina Decembrie 2019

Luna Plina Decembrie 2019

Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion. Capricornii vor pune viața amoroasă pe primul loc și vor.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

In cele ce urmeaza vom analiza luna decembrie, a cadourilor, sarbatorilor de iarna, poate in afara de perioada de vacanta, cea mai frumoasa parte a anului. Luna plină de joi, 12 decembrie 2019 se petrece la 19 ° gemeni si este ultima fază lunară înainte de eclipsa solară din 26 decembrie. Acest lucru, desigur, continuă cu manifestarea care a început odată cu eclipsa solară din 02 iulie, care a marcat începutul seriei de eclipse și care va continua până în luna decembrie 2019.

Facebook
vizitati articolul complet aici : https://ro-ro.facebook.com/astroQualia/photos/a.1490109911045368/2664841410238873/?type=3
Acest lucru, desigur, continuă cu manifestarea care a început odată cu eclipsa solară din 02 iulie, care a marcat începutul seriei de eclipse și care va continua până în luna decembrie 2019. Care ne fac sa ne simtim confortabil si in largul nostru si care ne dau sentimentul de acasa. Zonele sensibile in aceasta perioada sunt:

Berbec buna forma fizica, entuziasm si idei noi:

Tensiunile dispar, problemele isi gasesc rezolvari, astfel ca luna noua care intra in zodia sagetator aduce optimist si bunastare, iar luna plina in rac poate aduce zodiilor sanse suplimentare. Ea este totodata imaginea de sine a sufletului in aceasta existenta. Planificări importante pe plan profesional.

Din punct de vedere astrologic, luna plina a lui decembrie 2019 cade la 19 grade in semnul gemenilor (observati repetitia lui 19?) si este o luna plina pur si simplu. Luna plina in gemeni 2019, spre deosebire de ultima luna plina din taur, care indemna la senzualitate si calm, stimuleaza aceasta luna plina de decembrie poarta numele de luna plina rece sau luna noptilor lungi. Luna plina in gemeni 2019 sau luna plina rece aduce iubire de sine, aduce concentrare pe ingrijire personala, pe vindecare si pe propria dezvoltare.

Ritual Pentru Lună Nouă și Lună Plină Uniune Spirituală
vizitati articolul complet aici : https://clickspiritual.net/ritual-pentru-luna-noua-si-luna-plina/
Aceasta luna plina in semne mutabile aduce transformare, schimbare si adaptare prin informatie, cuvant, gand, comunicare. De fiecare dată, luna plină din decembrie ne invită să facem un bilanț al anului care se pregătește să se încheie, ne invită să înțelegem ceea ce a condus la eșecurile noastre, să ne bucurăm de reușite, dar mai ales să ne pregătim pentru retușările necesare anului care se pregătește să vină. Festivalul „lună plină este primul eveniment din românia axat.

Acest lucru, desigur, continuă cu manifestarea care a început odată cu eclipsa solară din 02 iulie, care a marcat începutul seriei de eclipse și care va continua până în luna decembrie 2019.

Această puternică lună plină / eclipsă lunară este în capricorn, pe 17 iulie 2019. Planificări importante pe plan profesional. Aceasta luna plina in semne mutabile aduce transformare, schimbare si adaptare prin informatie, cuvant, gand, comunicare.

Această puternică lună plină / eclipsă lunară este în capricorn, pe 17 iulie 2019. Luna plină in gemeni are loc pe 12 decembrie, joi, la ora 7:12. Care ne fac sa ne simtim confortabil si in largul nostru si care ne dau sentimentul de acasa.

Ce Inseamna Luna Noua Lumea Fericirii
vizitati articolul complet aici : https://lume.bassin.ru/ce-inseamna-luna-noua/
Incepe perioada lor de aur. Principala influență astrologica asupra lunii pline din decembrie 2019 o reprezinta conjuncția triplă a lui venus, saturn și pluton. Acest lucru, desigur, continuă cu manifestarea care a început odată cu eclipsa solară din 02 iulie, care a marcat începutul seriei de eclipse și care va continua până în luna decembrie 2019.

Cunoscute ca fiind punctul culminant energetic al ciclului lunar, lunile pline pot fi extrem de puternice și pot avea un impact uriaș asupra modului în care simțim și acționăm.

„marea lecţie adusă de luna plină în gemeni ţine de cooperarea cu ceilalţi, de grija faţă de ceilalţi fără a considera oamenii drept obiecte de care să ne ajutăm. Luna plină in gemeni are loc pe 12 decembrie, joi, la ora 7:12. Această puternică lună plină / eclipsă lunară este în capricorn, pe 17 iulie 2019.

Posting Komentar untuk "Luna Plina Decembrie 2019"