Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Culoarea Anului 2019 Pantone

Culoarea Anului 2019 Pantone

Institutul pantone a ales culoarea anului 2019: Anunțul a fost făcut mai târziu decât în alți ani și se pare că 2019 va fi despre reconectarea cu natura.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Anul acesta, avand in vedere cat de mult a ajuns sa ne controleze tehnologia si social media, pantone a crezut ca e momentul potrivit sa ne intoarcem la natura si la culorile sale minunate. Institutul pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a anunţat care este culoarea anului 2019. Institutul pantone a ales culoarea anului 2019:

Pantone A Decis Living Coral Culoarea Anului 2019
vizitati articolul complet aici : https://thewoman.md/pantone-a-decis-living-coral-culoarea-anului-2019
De 19 ani acest institut anunță la sfârșitul anului care este culoarea reprezentativă a anului ce va urma. Pantone a publicat culoarea anului 2019: Institutul pantone, autoritatea globala in culori, a ales nuanta pentru 2019:

Institutul pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a anunţat care este culoarea anului 2019.

Situată în centrul ecosistemului nostru natural viu și. Noi, suntem total de acord cu pantone, pentru că numai cu privirea la o mică bucată de culoarea coralului, se răspândește în noi căldura mării. Institutul pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a anunţat care este culoarea anului 2019.

Institutul pantone a ales culoarea anului 2019: Autoritatea pentru culori a acordat titlul onorabil în decursul a 20 de ani. Institutul pantone, autoritatea globala in culori, a ales nuanta pentru 2019:

Culoarea Anului 2020 2019 2018 Vezi Cum A Evoluat Culoarea Pantone
vizitati articolul complet aici : https://trendyland.ro/culoarea-anului-2020-2019-2018/
Se pare că 2019 va fi despre reconectarea cu natura. Experţii pantone aleg de 19 ani culoarea ce exprimă cel mai bine spiritul perioadei. Institutul pantone este autoritatea care decide așa numita culoare a anului și această alegere vine în conformitate cu spiritul perioadei.

Reprezentanţii institulului american descriu culoarea.

Autoritatea pentru culori a acordat titlul onorabil în decursul a 20 de ani. Institutul pantone a ales culoarea anului 2019: Acum, au decis să îşi îndrepte atenţia asupra nuanţelor din ocean.

Experţii pantone aleg de 19 ani culoarea ce exprimă cel mai bine spiritul perioadei. În nuantele sale glorioase, dar, evazive, sub apă, această culoare vivace și efervescentă fascinează ochiul și mintea. Anul 2019 va fi guvernat de culoarea living coral.

Care Este Culoarea Anului 2019
vizitati articolul complet aici : https://starsblog.ro/care-este-culoarea-anului-2019/
Reprezentanţii institulului american descriu culoarea. Pantone, autoproclamata autoritate globala in materie de culori, a ales culoarea anului 2019: Noi, suntem total de acord cu pantone, pentru că numai cu privirea la o mică bucată de culoarea coralului, se răspândește în noi căldura mării.

Alaturi de living coral (corai), culoarea anului 2019 si ultra violetul, culoarea anului 2018, aceasta creeaza un mix de nuante atractive, ce vor forma cu siguranta trendurile pentru colectiile viitoare in fashion.

Spre diferenta de aceste culori propuse de diferiti designeri, institutul pantone a desemnat. Anunțul a fost făcut mai târziu decât în alți ani și se pare că 2019 va fi despre reconectarea cu natura. Culoarea anului 2018 a fost ultraviolet, o nuanță închisă, sobră, însă anul 2019 te așteaptă cu o culoare caldă, plină de energie, care inspiră fericire.

Posting Komentar untuk "Culoarea Anului 2019 Pantone"