Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Trecut Motiunea De Cenzura

A Trecut Motiunea De Cenzura. Cei 261 de parlamentari care au doborât guvernul orban în februarie sunt tot acolo, în parlament. Rezultatul votului a fost aplaudat din picioare de deputații socialiști. Anuntul a fost facut de senatorul pnl dan. Moțiunea de cenzură împotriva actualului cabinet de miniștri a fost semnată de deputații din platforma da, care au inițiat demiterea executivului, și de către cei din partidul acțiune și solidaritate. Moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ion chicu a fost respinsă.

Rezultatul votului a fost aplaudat din picioare de deputații socialiști. Premierul grindeanu nu a fost prezent la sedinta plenului. In cel mult o saptamana sa cvem o majoritate politica. Moțiunea de cenzură împotriva actualului cabinet de miniștri a fost semnată de deputații din platforma da, care au inițiat demiterea executivului, și de către cei din partidul acțiune și solidaritate. Motiunea de cenzura impotriva premierului sorin grindeanu a trecut cu 241 de voturi pentru, guvernul este demis.

Orban Dacă Udmr Ar Fi Votat Moţiunea De Cenzură Aceasta Ar Fi Trecut Romania Libera
Orban Dacă Udmr Ar Fi Votat Moţiunea De Cenzură Aceasta Ar Fi Trecut Romania Libera Source from : https://romanialibera.ro/actualitate/orban-daca-udmr-ar-fi-votat-motiunea-de-cenzura-aceasta-ar-fi-trecut-737947
Din totalul de 464 de parlamentari, au fost prezenti la vot 397. Adoptarea moțiunii reprezintă un prim pas pentru declanșarea organizării pentru a trece moţiunea de cenzură este nevoie de voturile favorabile a 233 de parlamentari. Chiar dacă nu vor vota toţi moţiunea de data aceasta, vor fi suficiente voturi ca moţiunea să treacă şi guvernul orban să pice. Trece sau nu trece moţiunea de cenzură? Până a fi pusă la vor moțiunea de cenzură, maia sandu a ținut un discurs în fața deputaților.

Motiunea de cenzura a opozitiei a trecut cu 236 de voturi „pentru, guvernul ungureanu fiind demis.

► textul motiunii ► ponta: Moţiunea de cenzură a trecut. Executivul condus de mihai razvan ungureanu a fost demis la doar 78 de zile de la investire. Din acest moment, guvernul dăncilă e demis și rămâne în funcție cu puteri diminuate (nu are voie să dea ordonanțe simple și știrile sunt sub cenzură! Era nevoie de 233 de voturi pentru căderea guvernului.

Chiar dacă nu vor vota toţi moţiunea de data aceasta, vor fi suficiente voturi ca moţiunea să treacă şi guvernul orban să pice. După plenul reunit in care va fi citita motiunea de cenzura, liderii si. Din totalul de 464 de parlamentari, au fost prezenti la vot 397. Victor ponta a promis posturi de miniștri. 238 de voturi în favoarea moțiunii.

Breaking Guvernul Dăncilă A Picat Moțiunea De Cenzură A Trecut Cu 238 De Voturi Incep Negocierile Pentru Un Nou Guvern
Breaking Guvernul Dăncilă A Picat Moțiunea De Cenzură A Trecut Cu 238 De Voturi Incep Negocierile Pentru Un Nou Guvern Source from : https://www.g4media.ro/live-dancila-isi-joaca-soarta-in-parlament-incepe-dezbaterea-motiunii-de-cenzura.html
Cei 261 de parlamentari care au doborât guvernul orban în februarie sunt tot acolo, în parlament. Moțiunea de cenzură, cea despre care urmează să vorbim în continuare, semnifică retragerea încrederii acordate, la învestire, guvernului de parlament. Moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ion chicu a fost respinsă. 238 de parlamentari au votat pentru. Politic 12 noiembrie 2019, 21:52.

Partidele de stânga din parlamentul de la chişinău au depus o moțiune de cenzură împotriva cabinetului condus de valeriu streleț.

Sau cel puțin asta ar fi concluzia după nebunia de la palatul victoria la care am asistat ieri. Motiunea de cenzura „opriti guvernul santajabil. Moțiunea de cenzură, un fel de „lovitură de stat după unii analiști, a trecut cu 238 de voturi. Cel mai probabil va trece. Procedeu de formare a substantivelor feminine de la cele masculine sau a celor masculine de la feminine prin adăugarea unui sufix, pentru a exprima.

Victor ponta a promis posturi de miniștri. Din totalul de 464 de parlamentari, au fost prezenti la vot 397. După plenul reunit in care va fi citita motiunea de cenzura, liderii si. Motiunea de cenzura a usl impotriva guvernului ungureanu a trecut! Opoziția a reușit să strângă peste 233 de voturi, atât cât era necesar ca demersul să fie un succes.

Guvernul Orban A Fost Demis Moțiunea De Cenzură A Trecut Cu 261 De Voturi Favorabile Antena 3
Guvernul Orban A Fost Demis Moțiunea De Cenzură A Trecut Cu 261 De Voturi Favorabile Antena 3 Source from : https://www.antena3.ro/politica/guvernul-orban-a-fost-demis-motiunea-de-cenzura-a-trecut-cu-261-de-voturi-favorabile-557465.html
Asa nu, niciodata!, depusa de usl impotriva guvernului ungureanu a trecut, vineri, de parlament. Tensiunea este foarte mare, liderii psd asteapta cu figuri lungi rezultatul votului. Moțiunea de cenzură împotriva guvernului poate fi inițiată doar de organul legislativ, adică de parlamentari. Sau cel puțin asta ar fi concluzia după nebunia de la palatul victoria la care am asistat ieri. Opoziția a reușit să strângă peste 233 de voturi, atât cât era necesar ca demersul să fie un succes.

Moțiunea de cenzură pentru destituirea guvernului grindeanu a fost votată miercuri la parlamentul româniei.

238 de voturi în favoarea moțiunii. Motiunea de cenzura impotriva guvernului dancila, care a fost dezbatuta si votata astazi in parlament, a trecut cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Opoziția a reușit să strângă peste 233 de voturi, atât cât era necesar ca demersul să fie un succes. Moțiunea de cenzură, un fel de „lovitură de stat după unii analiști, a trecut cu 238 de voturi. Executivul condus de valeriu strelet a fost demis astazi de parlament, cu votul comunistilor, socialistilor si democratilor.

Posting Komentar untuk "A Trecut Motiunea De Cenzura"